cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Danny Glover

Danny Lebern Glover

Data urodzenia: 1946-07-22

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 192 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Asake Bomani (1975 - 2000, rozwód), 1 dziecko; Eliane Cavalleiro (2009 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Tokarev 10 Detektyw St. John 	 Detektyw St. John
2013 Kosmiczni wojownicy 6 Komandor Phillips Komandor Phillips
2010 Zakochany wilczek 9 ---
2008 Miasto ślepców 7 Mężczyzna z opaską na oku  Mężczyzna z opaską na oku
2008 Ratunku! Awaria 8 ---
2004 Piła 6 Detektyw David Tapp 	 Detektyw David Tapp
1998 Zabójcza broń 4 10 Roger Murtaugh Roger Murtaugh
1992 Zabójcza broń 3 6 Roger Murtaugh 	 Roger Murtaugh
1990 Predator 2 8 ---
1989 Zabójcza broń 2 7 ---
1987 Zabójcza broń 7 Roger Murtaugh 	 Roger Murtaugh
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv