cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Elena Anaya

Elena Anaya

Data urodzenia: 1975-07-17

Miejsce urodzenia: Palencia, Hiszpania

Wzrost: 165 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Skóra, w której żyję 6 Vera Cruz Vera Cruz
2009 Wyspa zaginionych 10 Maria 	 Maria
2008 Aurora i archanioł 9 ---
2007 Uwikłani 9 Blanca 	 Blanca
2004 Van Helsing 8 Aleera  Aleera
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Orgy