cinema.pl O OSOBIE

Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor

Data urodzenia: 1974-07-10

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Zniewolony. 12 Years a Slave 7 Solomon Northup 	 Solomon Northup
2010 Salt 9 Peabody 	 Peabody
2008 Mistrz 10 ---
2006 Plan doskonały 8 Detektyw Bill Mitchell 	 Detektyw Bill Mitchell
2003 To właśnie miłość 8 Peter 	 Peter
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Orgy