cinema.pl O OSOBIE

Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

Data urodzenia: 1980-04-26

Miejsce urodzenia: Culman, Alabama, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Jenna Dewan-Tatum ( 11 lipiec 2009 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Jupiter: Intronizacja 8 Caine Wise Caine Wise
2014 22 Jump Street 10 Jenko 	 Jenko
2014 Foxcatcher 6 ---
2013 Świat w płomieniach 10 Cale Cale
2013 To już jest koniec 8 ---
2013 Odwet 3D 7 Duke Duke
2013 21 Jump Street 10 Jenko 	 Jenko
2013 Panaceum 7 ---
2012 Magic Mike 8 Magic Mike 	 Magic Mike
2012 I że cię nie opuszczę 10 Leo  Leo
2010 Wciąż ją kocham 9 John Tyree 	 John Tyree
2009 Wrogowie publiczni 7 ---
2007 Bitwa w Seattle 8 ---
2006 Step Up - taniec zmysłów 7 Tyler Gage 	 Tyler Gage
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Orgy