cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Carlos Saldanha

Carlos Saldanha

Data urodzenia: 1968-07-20

Miejsce urodzenia: Rio de Janeiro, Brazylia

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Rio 2 8 Reżyser
2014 Rio 2 8 Scenarzysta
2009 Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów 10 Reżyser
2006 Epoka lodowcowa 2: Odwilż 9 Reżyser
2005 Roboty 8 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv