cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Julie Walters

Julia Mary Walters

Data urodzenia: 1950-02-22

Miejsce urodzenia: Smethwick, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 160 cm

Stan cywilny: mąż Grant Roffey (1997 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Masz talent 7 Yvonne 	 Yvonne
2012 Merida Waleczna 6 ---
2011 Gnomeo i Julia 6 ---
2010 Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I 9 ---
2001 Harry Potter i Kamień Filozoficzny 10 Pani Molly Weasley  Pani Molly Weasley
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama