cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Steven Soderbergh

Steven Soderbergh

Data urodzenia: 1963-01-14

Wzrost: 183 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wielki Liberace 8 Reżyser
2013 Panaceum 7 Reżyser
2012 Magic Mike 8 Reżyser
2011 Contagion - Epidemia strachu 8 Reżyser
2008 Che - Rewolucja 6 Reżyser
2008 Che. Boliwia 6 Reżyser
2008 Che - Rewolucja 9 Reżyser
2007 Ocean's 13 6 Reżyser
2004 Oceans Twelve :Dogrywka 10 Reżyser
2002 Solaris 9 Reżyser
2002 Solaris 9 Scenarzysta
2001 Ocean's Eleven: Ryzykowna gra 7 Reżyser
2000 Traffic 10 Reżyser
2000 Erin Brockovich 6 Reżyser
1998 Co z oczu to z serca 1 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama