cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Joseph Fiennes

Joseph Alberic Twisleton-Wykeham-Fiennes

Data urodzenia: 1970-05-27

Miejsce urodzenia: Salisbury, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Maria Dolores Dieguez (15 sierpnia 2009 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2002 Urok mordercy 9 Adam Tallis 	 Adam Tallis
2001 Wróg u bram 7 Komisarz Daniłow 	 Komisarz Daniłow
1998 Zakochany Szekspir 10 Will Shakespeare 	 Will Shakespeare
1998 Elizabeth 10 Robert Dudley 	 Robert Dudley
1996 Ukryte pragnienia 7 Christopher Fox Christopher Fox
Wiosna 1941 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama