cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Iain Glen

Iain Glen

Data urodzenia: 1961-06-24

Miejsce urodzenia: Edynburg, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Susannah Harker (1993 - 2004, rozwód) , 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Żelazna dama 10 ---
2009 Harry Brown 10 ---
2007 Resident Evil: Zagłada 7 Dr Isaacs / Tyrant Dr Isaacs / Tyrant
2007 Ostatni legion 9 Orestes Orestes
2002 Ciemność 10 Mark  Mark
2001 Lara Croft: Tomb Raider 10 Manfred Powell Manfred Powell
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama