cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Derek Luke

Derek Luke

Data urodzenia: 1974-04-24

Miejsce urodzenia: Jersey City, New Jersey, USA

Wzrost: 180 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Baggage Claim 9 ---
2011 Captain America: Pierwsze starcie 8 Gabe Jones  Gabe Jones
2009 Notorious 10 Sean "Puffy" Combs 	 Sean
2008 Miracle at St. Anna 7 ---
2007 Ukryta strategia 10 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv