cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Danny Boyle

Danny

Data urodzenia: 1956-10-20

Miejsce urodzenia: Manchester, Anglia, Wielka Brytania

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Trans 6 Reżyser
2010 127 godzin 6 Scenarzysta
2010 127 godzin 6 Reżyser
2008 Slumdog. Milioner z ulicy 10 Reżyser
2007 W stronę słońca 7 Reżyser
2002 28 dni później 10 Reżyser
2000 Niebiańska plaża 9 Reżyser
1996 Trainspotting 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama