cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

M. Night Shyamalan

Manoj Nelliyattu Shyamalan

Data urodzenia: 1970-08-06

Miejsce urodzenia: Mahé, Pondicherry, Indie

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Bhavna Vaswani (1993 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 1000 lat po Ziemi 10 Scenarzysta
2013 1000 lat po Ziemi 10 Reżyser
2010 Ostatni Władca Wiatru 6 Scenarzysta
2010 Ostatni Władca Wiatru 6 Reżyser
2004 Osada 10 Scenarzysta
2004 Osada 10 Reżyser
2002 Znaki 6 Scenarzysta
2002 Znaki 6 Reżyser
2002 Znaki 6 Ray Reddy 	 Ray Reddy
1999 Stuart Malutki 6 Scenarzysta
1999 Szósty zmysł 7 Reżyser
1999 Szósty zmysł 7 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama