cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

Data urodzenia: 1979-04-04

Miejsce urodzenia: Perth, Australia Zachodnia, Australia

Data śmierci: 2008-01-22

Wzrost: 185 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Parnassus 10 Tony Tony
2008 Mroczny Rycerz 8 ---
2005 Casanova 9 Casanova Casanova
2005 Tajemnica Brokeback Mountain 10 Ennis Del Mar Ennis Del Mar
2005 Nieustraszeni bracia Grimm 8 Jacob Grimm 	 Jacob Grimm
2003 Zjadacz grzechów 8 Alex Bernier 	 Alex Bernier
2002 Cena honoru 9 Harry Faversham  Harry Faversham
2000 Patriota 10 Gabriel Martin 	 Gabriel Martin
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama