cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jeff Goldblum

Jeffrey Lynn Goldblum

Data urodzenia: 1952-10-22

Miejsce urodzenia: Pittsburgh, Pensylwania, USA

Wzrost: 194 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Patricia Gaul (4 lipiec 1980/86, rozwód); Geena Davis (1 listopada 1987 - 17 października 1990, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Bezwstydny Mortdecai 7 Krampf Krampf
2010 Dzień dobry TV 8 ---
2010 Tak to się teraz robi 6 Leonard 	 Leonard
2001 Psy i koty 9 Profesor Brody 	 Profesor Brody
1997 Zaginiony świat: Jurassic Park 9 Dr Ian Malcolm 	 Dr Ian Malcolm
1996 Dzień niepodległości 7 David Levinson  David Levinson
1993 Park jurajski 1 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama