cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jamie Foxx

Eric Marlon Bishop

Data urodzenia: 1967-12-13

Miejsce urodzenia: Terrell, Texas, USA

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Szefowie wrogowie 2 7 Dean Dean
2014 Niesamowity Spider-Man 2 10 Electro / Max Dillon Electro / Max Dillon
2013 Świat w płomieniach 10 President Sawyer President Sawyer
2012 Django 7 Django Django
2011 Szefowie wrogowie 8 Dean "MF" Jones Dean
2010 Zanim odejdą wody 10 Darryl Darryl
2010 Walentynki 6 Kelvin Moore Kelvin Moore
2009 Prawo zemsty 8 Nick Rice Nick Rice
2009 Solista 6 ---
2007 Królestwo 8 Ronald Fluery Ronald Fluery
2006 Miami Vice 7 Detektyw Ricardo Tubbs Detektyw Ricardo Tubbs
2004 Zakładnik 10 Max Max
2001 Ali 9 Jamie Foxx Jamie Foxx
2001 Ali 7 Drew "Bundini" Brown Drew
2000 Przynęta 6 Alvin Sanders 	 Alvin Sanders
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.