cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Oliver Stone

William Oliver Stone

Data urodzenia: 1946-09-15

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Wall Street: Pieniądz nie śpi 6 Reżyser
2006 World Trade Center 10 Reżyser
2004 Aleksander 8 Reżyser
1989 Urodzony 4 lipca 7 Scenarzysta
1989 Urodzony 4 lipca 7 Reżyser
1986 Pluton 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama