cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jim Carrey

James Eugene Carrey

Data urodzenia: 1962-01-17

Miejsce urodzenia: Newmarket, Ontario, Kanada

Wzrost: 187 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Melissa Carrey (28 marca 1987 - 11 grudnia 1995, rozwód), 1 dziecko; Lauren Holly ( 23 września 1996 - 29 lipca 1997, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Głupi i głupszy bardziej 6 Lloyd Christmas 	 Lloyd Christmas
2013 Niewiarygodny Burt Wonderstone 7 Steve Gray Steve Gray
2009 Opowiesc wigilijna 7 ---
2008 Jestem na tak 7 Carl Allen  Carl Allen
2004 Zakochany bez pamięci 10 Joel Barish Joel Barish
2000 Grinch: świąt nie będzie 1 ---
2000 Ja, Irena i Ja 8 Charlie Baileygates / Hank Evans  Charlie Baileygates / Hank Evans
1998 Truman Show 6 ---
1997 Kłamca, kłamca 9 Fletcher Reede Fletcher Reede
1995 Ace Ventura: Zew natury 7 Ace Ventura Ace Ventura
1995 Batman Forever 10 Człowiek-Zagadka / Dr Edward Nygma  Człowiek-Zagadka / Dr Edward Nygma
1994 Głupi i głupszy 1 Lloyd Christmas Lloyd Christmas
1994 Maska 7 Stanley Ipkiss / Maska  Stanley Ipkiss / Maska
1994 Ace Ventura - Psi detektyw 7 Reżyser
1994 Ace Ventura - Psi detektyw 7 Ace Ventura Ace Ventura
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.