cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin Costner

Kevin Costner

Data urodzenia: 1955-01-18

Miejsce urodzenia: Lynwood, Kalifornia, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Cindy Costner (11 lutego 1978 - 12 grudnia 1994, rozwód), 3 dzieci; Christine Baumgartner (25 września 2004 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Draft Day 9 Sonny Weaver Jr. Sonny Weaver Jr.
2014 72 godziny 7 Ethan Renner Ethan Renner
2014 Jack Ryan: Teoria chaosu 10 Thomas Harper Thomas Harper
2013 Człowiek ze stali 10 ---
2005 Z ust do ust 9 Beau Burroughs 	 Beau Burroughs
2002 Znamię 9 Dr Joe Darrow 	 Dr Joe Darrow
1999 List w butelce 7 Garret Blake Garret Blake
1997 Wysłannik przyszłości 9 Reżyser
1997 Wysłannik przyszłości 9 The Postman 	 The Postman
1992 Bodyguard 8 Frank Farmer Frank Farmer
1991 Robin Hood: Książę Złodziei 10 Robin Hood 	 Robin Hood
1990 Tańczący z wilkami 8 Porucznik Dunbar/Tańczący z wilkami 	 Porucznik Dunbar/Tańczący z wilkami
1990 Tańczący z wilkami 8 Reżyser
1987 Bez wyjścia 8 Tom Farrell Tom Farrell
1987 Nietykalni 7 Eliot Ness Eliot Ness
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.