cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Cameron

James Francis Cameron

Data urodzenia: 1954-08-16

Miejsce urodzenia: Kapuskasing, Kanada

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: pięciokrotnie żonaty: Sharon Williams (14.02.1978 - 14.07.1984, rozwód); Gale Anne Hurd (1985 - 1989, rozwód); Kathryn Bigelow (17.08.1989 - 10.11.1991, rozwód); Linda Hamilton (26.07.1997 - 16.12.1999, rozwód), córka; Suzy Amis (od 04.06.2000), 3 córki

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Avatar 10 Scenarzysta
2009 Avatar 10 Reżyser
1997 Titanic 10 Scenarzysta
1997 Titanic 10 Reżyser
1986 Obcy - decydujace starcie 9 Reżyser
1985 Rambo II 6 Scenarzysta
1984 Terminator 9 Reżyser
1984 Terminator - Elektroniczny morderca 9 Scenarzysta
1984 Terminator - Elektroniczny morderca 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama