cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Steven Spielberg

Steven Allan Spielberg

Data urodzenia: 1946-12-18

Miejsce urodzenia: Cincinatti, Ohio, USA

Wzrost: 171 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty 1. Amy Irvin

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Lincoln 6 Reżyser
2010 Terminal 6 Reżyser
2005 Monachium 7 Reżyser
2005 Wojna światów 7 Reżyser
2002 Złap mnie, jeśli potrafisz 6 Reżyser
1998 Szeregowiec Ryan 9 Reżyser
1997 Zaginiony świat: Jurassic Park 9 Reżyser
1993 Lista Schindlera 8 Reżyser
1991 Hook 7 Reżyser
1981 Poszukiwacze zaginionej Arki 10 Reżyser
1975 Szczęki 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.