cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ewen Bremner

Ewen Bremner

Data urodzenia: 1972-01-23

Miejsce urodzenia: Edynburg, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 173 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Uwolnić Mikołaja! 10 ---
2014 Exodus: Bogowie i Królowie 10 Ekspert Ekspert
2013 Snowpiercer - Arka Przyszłości 7 Andrew 	 Andrew
2011 Ostatnia miłość na Ziemi 9 James 	 James
2007 Zgon na pogrzebie 6 ---
2004 Obcy kontra Predator 10 Graham Miller Graham Miller
2004 W 80 dni dookoła świata 9 Insp. Fix Insp. Fix
2003 Witajcie w dżungli 6 Declan 	 Declan
2000 Przekręt 10 Mullet Mullet
1996 Trainspotting 10 Spud Spud
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama