cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Olaf Lubaszenko

Olaf Sergiusz Linde-Lubaszenko

Data urodzenia: 1968-12-06

Miejsce urodzenia: Wrocław, Polska

Stan cywilny: żona Katarzyna Groniec (rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Sztos 2 6 Mietek 	 Mietek
2012 Sztos 2 6 Scenarzysta
2012 Sztos 2 6 Reżyser
2009 Złoty środek 9 Klawiszowiec Klawiszowiec
2009 Złoty środek 9 Scenarzysta
2009 Złoty środek 9 Reżyser
2002 Sfora: Bez litości 7 Stanisław Olbrycht  Stanisław Olbrycht
2001 Stacja 8 Policjant Zawadzk Policjant Zawadzk
2001 Poranek kojota 7 Reżyser
2001 Zakochani 10 Prawnik Marek Zdzierski Prawnik Marek Zdzierski
1999 Operacja Samum 10 Stanisław Kosiński 	 Stanisław Kosiński
1997 Sztos 9 Reżyser
1992 Psy 7 Krzyś, "Młody" Krzyś,
1991 Kroll 8 Marcin Kroll Marcin Kroll
1989 Piłkarski poker 7 Olek Grom 	 Olek Grom
Weekend 6 Czeski 	 Czeski
E=mc² 6 Max Kądzielski Max Kądzielski
E=mc² 6 Reżyser
Chłopaki nie płaczą 1 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.