cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Harry Daen Stanton

Harry Dean Stanton

Data urodzenia: 1926-07-15

Miejsce urodzenia: West Irvine, Kentucky, USA

Wzrost: 173 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Rango 6 ---
2001 Alpha Dog 10 Cosmo Gadabeeti  Cosmo Gadabeeti
1999 Zielona mila 8 Toot-Toot Toot-Toot
1997 W morzu ognia 7 Cotton Harry 	 Cotton Harry
1979 Obcy - 8 pasażer Nostromo 8 Brett Brett
1979 Obcy - 8. pasazer Nostromo 7 Brett Brett
1967 Nieugięty Luke 9 Tramp (as Dean Stanton) Tramp (as Dean Stanton)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama