cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Joe Pesci

Joseph Frank Pesci

Data urodzenia: 1943-02-09

Miejsce urodzenia: Newark, New Jersey, USA

Wzrost: 163 cm

Stan cywilny: żona Claudia Haro (7 września 1988/92, rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
1998 Zabójcza broń 4 10 Leo Getz Leo Getz
1995 Kasyno 9 Nicky Santoro Nicky Santoro
1992 Zabójcza broń 3 6 Leo Getz 	 Leo Getz
1990 Chłopcy z ferajny 10 Tommy DeVito Tommy DeVito
1989 Zabójcza broń 2 7 ---
1984 Dawno Temu w Ameryce 8 Frankie Manoldi Frankie Manoldi
1980 Wsciekly byk 10 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama