cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Paul W.S. Anderson

Paul W.S. Anderson

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Pompeje 6 Reżyser
2012 Resident Evil: Retrybucja 8 Scenarzysta
2012 Resident Evil: Retrybucja 8 Reżyser
2011 Trzej muszkieterowie 7 Reżyser
2008 Death Race: Wyścig śmierci 7 Reżyser
2008 Death Race: Wyścig śmierci 7 Scenarzysta
2007 Resident Evil: Zagłada 7 Scenarzysta
2004 Resident Evil 2: Apokalipsa 8 Scenarzysta
2004 Obcy kontra Predator 10 Reżyser
2004 Obcy kontra Predator 10 Scenarzysta
2002 Resident Evil 10 Scenarzysta
2002 Resident Evil 10 Reżyser
1997 Ukryty wymiar 6 Reżyser
1995 Mortal kombat 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama