cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kris Kristofferson

Kris Kristofferson

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Dolphin Tale 2 6 Reed Haskett Reed Haskett
2009 Kobiety pragną bardziej 7 Ken Murphy Ken Murphy
2005 Obłęd 9 Dr Thomas Becker 	 Dr Thomas Becker
2004 Blade 3:Mroczna Trójca 10 Abraham Whistler  Abraham Whistler
2002 Blade - Wieczny łowca 2 7 Whistler  Whistler
2001 Planeta małp 7 Karubi Karubi
1999 Godzina zemsty 9 Bronson Bronson
1997 W morzu ognia 7 Orin Hanner 	 Orin Hanner
1988 Blade - Wieczny łowca 7 Abraham Whistler Abraham Whistler
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama