cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Charlize Theron

Charlize Theron

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie 9 Anna Anna
2012 Prometeusz 6 Meredith Vickers 	 Meredith Vickers
2012 Królewna Śnieżka i Łowca 8 Ravenna  Ravenna
2008 Hancock 9 Mary Embrey Mary Embrey
2007 Bitwa w Seattle 8 ---
2003 Włoska robota 6 Stella Bridger 	 Stella Bridger
2001 Słodki listopad 10 Sara Deever 	 Sara Deever
1997 Adwokat diabła 6 Mary Ann Lomax Mary Ann Lomax
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.