cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Harrison Ford

Harrison J. Ford

Data urodzenia: 1942-07-13

Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: Mary Marquardt ( 18 czerwca 1964 - 03 października 1979, rozwód), 2 dzieci; Melissa Mathison ( 14 marca 1983 - 06 styczeń 2004, rozwód), 2 dzieci; Calista Flockhart ( dnia 15 czerwca 2010 r. - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niezniszczalni 3 10 Max Drummer 	 Max Drummer
2013 Paranoja 6 ---
2013 42 - Prawdziwa historia amerykańskiej legendy 9 Branch Rickey 	 Branch Rickey
2011 Kowboje i obcy 10 Woodrow Dolarhyde Woodrow Dolarhyde
2010 Dzień dobry TV 8 ---
2006 Firewall 6 Jack Stanfield Jack Stanfield
2003 Wydział zabójstw, Hollywood 8 Sierżant Joe Gavilan 	 Sierżant Joe Gavilan
2000 Co kryje prawda 9 Norman Spencer Norman Spencer
1999 Zagubione serca 9 Dutch Van Den Broeck Dutch Van Den Broeck
1995 Air Force One 10 Prezydent James Marshall Prezydent James Marshall
1990 Uznany za niewinnego 8 Rusty Sabich Rusty Sabich
1989 Indiana Jones i ostatnia krucjata 6 ---
1982 Łowca androidów 8 Rick Deckard Rick Deckard
1981 Poszukiwacze zaginionej Arki 10 Indiana Jones Indiana Jones
1979 Czas Apokalipsy 6 Colonel Lucas Colonel Lucas
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Orgy