cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Gary Oldman

Leonard Gary Oldman

Data urodzenia: 1958-03-21

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: Lesley Manville (1987 - 1990, rozwód), 1 dziecko); Uma Thurman ( 01 października 1990 - 30 kwietnia 1992, rozwód); Donya Fiorentino ( 16 lutego 1997 - 13 kwietnia 2001, rozwód), 2 dzieci; Alexandra Edenborough (31 grudzień 2008 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 RoboCop 8 Dr Dennett Norton 	 Dr Dennett Norton
2013 Paranoja 6 ---
2012 Mroczny rycerz powstaje 7 Commissioner Gordon Commissioner Gordon
2012 Gangster 9 Floyd Banner  Floyd Banner
2011 Szpieg 7 George Smiley  George Smiley
2009 Opowiesc wigilijna 7 ---
2008 Mroczny Rycerz 8 ---
2005 Batman – Początek 7 Jim Gordon Jim Gordon
2004 Harry Potter i więzień Azkabanu 7 Syriusz Black Syriusz Black
2001 Hannibal 9 Mason Verger Mason Verger
1997 Piąty element 9 Jean-Baptiste Emanuel Zorg Jean-Baptiste Emanuel Zorg
1995 Air Force One 10 Valera / Egor Korshunov / Ivan Korshunov 	 Valera / Egor Korshunov / Ivan Korshunov
1994 Leon zawodowiec 7 Stansfield Stansfield
1992 Drakula 9 Dracula Dracula
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama