cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Justin Long

Justin Jake Long

Data urodzenia: 1978-06-02

Miejsce urodzenia: Fairfield, Connecticut, USA

Wzrost: 174 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wymarzony 6 Scenarzysta
2013 Wymarzony 6 Sam 	 Sam
2011 Alvin i Wiewiórki 3 6 Alvin (głos) Alvin (głos)
2010 Zakochany wilczek 9 ---
2010 Stosunki międzymiastowe 10 Garrett 	 Garrett
2009 Alvin i wiewiórki 2 6 Alvin (głos) Alvin (głos)
2009 Słodka zemsta 7 Todd 	 Todd
2009 Wrota do piekieł 1 Clay Dalton 	 Clay Dalton
2009 Kobiety pragną bardziej 7 Alex  Alex
2007 Alvin i wiewiórki 9 Alvin (głos) Alvin (głos)
2007 Szklana pułapka 4.0 7 Matt Farrell 	 Matt Farrell
2006 Sztuka zrywania 7 Christopher 	 Christopher
Zack i Miri kreca porno 6 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.