cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Tim Burton

Tim Burton

Data urodzenia: 1958-08-25

Wzrost: 182 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Mroczne cienie 8 Reżyser
2010 Alicja w Krainie Czarów 8 Reżyser
2005 Gnijąca panna młoda 7 Reżyser
2005 Charlie i fabryka czekolady 7 Reżyser
2001 Planeta małp 7 Reżyser
1996 Marsjanie atakują 7 Reżyser
1992 Powrót Batmana 7 Reżyser
1989 Batman 10 Reżyser
1988 Sok z żuka 8 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama