cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jena Malone

Jena Malone

Data urodzenia: 1984-11-21

Miejsce urodzenia: Lake Tahoe, Nevada, USA

Wzrost: 165 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1 6 Johanna Mason Johanna Mason
2013 Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia 8 Johanna Mason Johanna Mason
2011 Sucker Punch 8 Rocket 	 Rocket
2009 W imieniu armii 9 Kelly 	 Kelly
2009 W imieniu armii 10 ---
2007 Wszystko za życie 10 Carine McCandless / Additional Narrator Carine McCandless / Additional Narrator
2005 Duma i uprzedzenie 7 Lydia Bennet Lydia Bennet
2004 Ruchomy zamek Hauru 8 Lettie (voice: English version) Lettie (voice: English version)
2001 Donnie Darko 9 Gretchen Ross Gretchen Ross
1970 Ruiny 6 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama