cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Michael Bay

Michael Bay

Data urodzenia: 1965-02-17

Wzrost: 188 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Transformers: Wiek zagłady 7 Reżyser
2013 Sztanga i cash 9 Reżyser
2011 Transformers 3 10 Reżyser
2009 Transformers: Zemsta upadłych 9 Reżyser
2007 Transformers 8 Reżyser
2005 Wyspa 6 Reżyser
2003 Bad Boys II 8 Reżyser
2001 Pearl Harbor 7 Reżyser
1998 Armageddon 10 Reżyser
1996 Twierdza 6 Reżyser
1995 Bad Boys 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama