cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

David Fincher

David Andrew Leo

Data urodzenia: 1962-08-28

Miejsce urodzenia: Denver, Kolorado, USA

Wzrost: 184 cm

Stan cywilny: żona Donya Fiorentino (1990 - 1995, rozwód), córka Phelix (ur. 25.04.1994)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Zaginiona dziewczyna 9 Reżyser
2011 Dziewczyna z tatuażem 10 Reżyser
2010 The Social Network 10 Reżyser
2007 Zodiak 8 Reżyser
2002 Azyl 9 Reżyser
1999 Podziemny Krąg 6 Reżyser
1995 Siedem 10 Reżyser
1992 Obcy 3 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama