cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Data urodzenia: 1966-05-26

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 157 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Jeździec znikąd 9 Red Harrington Red Harrington
2012 Les Miserables: Nędznicy 10 Madame Thénardier Madame Thénardier
2012 Mroczne cienie 8 ---
2011 Harry Potter i Insygnia Smierci: Czesc II 8 ---
2010 Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I 9 ---
2010 Jak zostac królem 6 ---
2010 Alicja w Krainie Czarów 8 Czerwona Królowa  Czerwona Królowa
2009 Terminator: Ocalenie 8 Dr Serena Kogan Dr Serena Kogan
2007 Harry Potter i Zakon Feniksa 10 Bellatrix Lestrange Bellatrix Lestrange
2005 Gnijąca panna młoda 7 Gnijąca Panna Młoda (głos) Gnijąca Panna Młoda (głos)
2005 Charlie i fabryka czekolady 7 Mrs. Bucket Mrs. Bucket
2001 Planeta małp 7 Ari Ari
1999 Podziemny Krąg 6 Marla Singer Marla Singer
1995 Jej wysokość Afrodyta 10 Amanda Amanda
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama