cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Peter Jackson

Peter

Data urodzenia: 1961-10-31

Miejsce urodzenia: Pukerua Bay, Nowa Zelandia

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: żona Fran Walsh (od 1987), 2 d

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Scenarzysta
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Reżyser
2012 Hobbit: Niezwykła podróż 8 Reżyser
2009 Nostalgia anioła 7 Scenarzysta
2009 Nostalgia anioła 7 Reżyser
2001 Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.