cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Gérard Depardieu

Gérard Xavier Marcel Depardieu

Data urodzenia: 1948-12-27

Miejsce urodzenia: Châteauroux, Francja

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Elisabeth Depardieu (19 lutego 1971 - 02 listopada 1996, rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Witamy w Nowym Jorku 6 Devereaux Devereaux
2012 Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości 8 Obélix Obélix
2012 Życie Pi 7 Cook Cook
2008 Asterix na olimpiadzie 7 Obelix  Obelix
2006 Zakochany Paryż 9 Reżyser
2006 Asterix i Wikingowie 6 ---
2005 Za ile mnie pokochasz? 7 Charly Charly
2004 Wiek namiętności 6 Cure Blondeau 	 Cure Blondeau
2003 Zmowa milczenia 9 Joachim Joachim
2002 Asterix i Obelix: Misja Kleopatra 8 Obélix Obélix
2001 Plotka 9 Félix Santini Félix Santini
2000 Vatel 9 Francois Vatel Francois Vatel
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.