cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cate Blanchett

Catherine Élise Blanchett

Data urodzenia: 1969-05-14

Miejsce urodzenia: Melbourne, Australia

Wzrost: 174 cm

Stan cywilny: mąż Andrew Upton ( 29 grudzień 1997 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Galadriela Galadriela
2012 Hobbit: Niezwykła podróż 8 Galadriel Galadriel
2010 Robin Hood 6 Marion Loxley  Marion Loxley
2008 Ciekawy przypadek Benjamina Buttona 6 Daisy Daisy
2007 Elizabeth: Złoty wiek 9 Elżbieta I Elżbieta I
2006 Babel 7 Susan Jones  Susan Jones
2004 Aviator 8 Katharine Hepburn Katharine Hepburn
2003 Zaginione 6 Magdalena Gilkeson 	 Magdalena Gilkeson
2003 Veronica Guerin 8 Veronica Guerin Veronica Guerin
2001 Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia 10 Galadriel Galadriel
1999 Utalentowany pan Ripley 9 Meredith Logue 	 Meredith Logue
1999 Idealny mąż 10 Gertrude Chiltern Gertrude Chiltern
1998 Elizabeth 10 Elżbieta I 	 Elżbieta I
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.