cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ian Holm

Ian Holm Cuthbert

Data urodzenia: 1931-09-12

Miejsce urodzenia: Goodmayes, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 168 cm

Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: Lynn Mary Shaw (1955 - 1965, rozwód), 2 dzieci; Sophie Baker (1982 - 1986, rozwód), 1 dziecko; Penelope Wilton (1991 - 2001, rozwód); Sophie de Stempel (grudzień 2003 - do chwili obecnej)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Stary Bilbo Baggins Stary Bilbo Baggins
2012 Hobbit: Niezwykła podróż 8 Old Bilbo Old Bilbo
2007 Ratatuj 9 Skinner (voice) Skinner (voice)
2006 Recepta na miłość 8 Dr Ernesto Morales Dr Ernesto Morales
2004 Aviator 8 Profesor Fitz Profesor Fitz
2001 Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia 10 Bilbo Baggins Bilbo Baggins
2001 Z piekła rodem 8 Sir William Gull 	 Sir William Gull
1997 Piąty element 9 Ojciec Vito Cornelius 	 Ojciec Vito Cornelius
1979 Obcy - 8. pasazer Nostromo 7 Ash Ash
1979 Obcy - 8 pasażer Nostromo 8 Ash Ash
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama